onze partners

XLReporting

Veel bedrijven zijn afhankelijk van complexe Excel-spreadsheets om hun rapporten en budgetten te maken: veel gekoppelde werkmappen, complexe formules en meerdere kopieën van gegevens. Rapporten voorbereiden vereist vaak handmatig werk en is meestal tijdrovend en repetitief.

XLReporting is ontwikkeld voor een betere en robuustere aanpak. Stel uw bedrijfsstructuur eenmaal in, importeer uw gegevens en u kunt op een geautomatiseerde manier dynamische rapporten, grafieken en dashboards maken.

XLReporting is flexibel, configureerbaar en beschermt uw gegevens via veilige hosting- en gebruikerstoegangsrechten. U kunt gegevens importeren uit een grote verscheidenheid aan bronnen (bijvoorbeeld boekhoudsystemen, tekstbestanden, Excel-werkmappen, API’s van derden enz.) En alles in een enkele gegevensopslag combineren.

Meer weten?

CIAD

CIAD biedt oplossingen in het bestuurbaar en beheersbaar maken van organisaties. Kwaliteit, lange-termijn-relaties en continuïteit staan daarbij centraal. Hierdoor is uw organisatie altijd ‘in control’.

Kernbegrippen van CIAD’s dienstverlening zijn:

  • passie voor het vak
  • denken in oplossingen
  • zeggen wat we doen en doen wat we zeggen
  • handelen vanuit klantbelang
  • Uw voordeel: met minimale inspanningen maximale winst.

The Cyclist

Bert is een ondernemende financial met een passie voor Excel, lesgeven en hardlopen. In 1983 had hij zijn eerste computer. In de opleiding bedrijfseconomie koos hij de afstudeervariant Bestuurlijke Informatiekunde. Na 6 jaar accountancy bij PwC werd hij controller. Ook volgde hij de opleiding tot register controller aan de VU. De volgende functies werden steeds technischer, tot manager consolidatie en rapportage (in Hyperion). Hij werd in 2012 zelfstandige en ging zich steeds meer toeleggen op het bouwen van rapportages voor bedrijven, door projectmatig systemen en databases te koppelen. In 2017 ontwikkelde hij met Bas een Excel-opleiding aan de VU en sindsdien werkt hij ook met InfoAction.

Meer weten?